CIOC! CIOC!

Ai nimerit in tara lui -Escu. De esti om bun, poti ramane. De nu, te rugam, sa ne lesi!

marți, 31 ianuarie 2012

CONDAMNAREA LUI NASTASE

Ieri, 30 ianuarie 2012, toata media a vuit la vestea ca politicianul Adrian Nastase a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, intr-unul din dosarele sale, "Trofeul Calitatii in Constructii".


Astazi inca se fac diverse comentarii, se emit opinii si se dezbate marea stire.


Doi ani cu executare este condamnarea primita de Nastase, din partea unui complet al Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Dar, atentie, aceasta decizie nu este definitiva! Daca va fi definitiva, Nastase nu mai poate candida si nici nu mai poate fi numit ori nu mai poate detine nicio functie publica, timp de doi ani. Asta este inchisoarea? Ca alta nu cred ca va pupa.



Simpozionul "Trofeul Calitatii in Contructii", organizat în 2004, a strans peste 1,6 milioane de euro, ca urmare a achitarii taxelor de participare. Acesti bani au ajuns, prin intermediul anumitor persoane, in campania electorala a lui Adrian Nastase. Taxele de participare au fost de cinci milioane de lei vechi pentru persoanele fizice și 15 - pentru firme.


Ce se va intampla? Va plati Nastase ceva, dar, din cati bani a facut si din cati bani mai are prin conturi de care nimeni nu stie, tot va ramane cu ceva. Asa ca sa nu-i plangem lui de mila si nici sa credem ca Nastase este terminat ori ca va putrezi in inchisoare!


O sa se mai bata toba ceva vreme. Apoi nici macar ecourile nu ni le vom mai aminti...