CIOC! CIOC!

Ai nimerit in tara lui -Escu. De esti om bun, poti ramane. De nu, te rugam, sa ne lesi!

marți, 23 martie 2010

VINOVATII FARA VINA

Citeam un articol despre scandalul cu stenogramele lui Voicu si afirmatiile acestuia in legatura cu accidentul provocat de liberalul Ludovic Orban in anul 2007. Iti amintesti?
Orban, aburit fiind, conducand un frumos Audi A6, a lovit o tanara, a acrosat un Matiz si l-a impins in vitrina unei firme, in cartierul Cotroceni, din Bucuresti. Orban a fost vazut plecand cu victima de la locul faptei. Evenimentul nu a fost inregistrat la Politia Rutiera. S-a inteles cu familia victimei, a platit "tacerea" si gata! Caz inchis. Nu s-a intamplat nimic. Si pana la urma nici n-a fost atat de grav, nu-i asa?
In anul 2004, sotia senatorului PSD, Adrian Paunescu a produs un accident foarte grav, in comuna Pielesti, accident soldat cu trei morti si o persoana grav ranita! Carmen Paunescu, conducea un Jeep, a intrat in depasirea unei coloane de sapte-opt autovehicule si..... BUMMM! A lovit frontal o Dacia Nova, care circula regulamentar. Au murit soferul Daciei, sotia lui si una din fetele lor. Cealalta fiica a sotilor omorati, a fost grav ranita, ca si fiica si sotial ui Adrian Paunescu. Si ce patit sotia senatorului? Mai nimic! Doamna Paunescu a fost condamnata la 2 ani cu suspendare! N-a petrecut nici macar o zi in inchisoare!
Sunt tare curioasa daca asa se va intampla si cu individul care a lovit-o pe babuta lui Boc (Dumnezeu s-o odihneasca, ca ea n-a avut nicio vina)?! Tot 2 ani cu suspendare va primi?