CIOC! CIOC!

Ai nimerit in tara lui -Escu. De esti om bun, poti ramane. De nu, te rugam, sa ne lesi!

vineri, 10 februarie 2012

CINE ESTE IN SPATELE LUI UNGUREANU?



De cateva zile, avem un nou prim-ministru, numit de presedintele Traian Basescu, in urma demisiei lui Emil Boc.



Mihai Razvan Ungureanu provine dintr-o familie de evrei intelectuali din Iasi, fapt care si-a pus amprenta asupra educatiei si asupra formarii sale.


Din biografia si din CV-ul lui Ungureanu, am aflat ca acesta a fost membru supleant al UTC, dar, potrivit declaratiilor lui, nu si al PCR. El s-a remarcat in Epoca de Aur printr-un discurs, tinut intr-o intrunire a organizatiei UTC Iasi, pe care l-am regasit in presa de atunci.





Razvan Ungureanu a avut o ascensiune in viata politica, invidiata de multi, din fruntea diplomatiei romanesti, fiind Ministru de Externe, apoi al Sef al Serviciului de Informatii Externe, iar acum Prim-Ministru al Guvernului Romaniei.




Cunoscand legaturile lui cu evreii, fiind membru al Fundatiei Soros, membru al European Association for Jewish Studies din Oxford, Senior Fellow al Oxford Centre for Jewish and Hebrew Studies (potrivit Wikipedia), avand efectuate chiar si studii studii ebraice la Universitatea Oxford, nu putem sa nu ne punem intrebarea "Cine este in spatele lui Ungureanu?".


Intr-o lume guvernata de masoni si de evrei, o lume condusa dupa reguli impuse de grupuri de oameni puternici (grupul Bilderberg), o lume in care institutii ca FMI-ul exista creand crize si datorii in lume, iata ca am ajuns si noi, romanii, sa punem in fruntea tarii un evreu, destept si scolit, caruia cu siguranta ca nu ii va pasa de sarmanul popor, ci care va juca dupa cum i se va dicta.