CIOC! CIOC!

Ai nimerit in tara lui -Escu. De esti om bun, poti ramane. De nu, te rugam, sa ne lesi!

luni, 21 iunie 2010

PANA IN SEPTEMBRIE, NU PICA NIMENI!

Guvernul Boc a scapat de remaniere, pana in septembrie - aceasta este decizia luata la intalnirea de duminica seara de la Palatul Snagov, dintre premier, europarlamentari si liderii PD-L, chiar sub ochii si urechile lui Traian Basescu, mai precis sub bagheta magica a presedintelui.
Se pare, ca Base le mai acorda ministrilor Guvernului Boc un termen de 60 de zile pentru aplicarea masurilor de austeritate, mai exact pentru a-si umple in continuare propriile buzunare, in timp ce buzunarele romanilor sunt golite si de cele mai ascunse scame...

Sincer, nu stiu ce ar mai fi de furat, poate doar banii din "Contul Solidaritatea"! De fapt, asa am gandit la instaurarea fiecarui nou guvern sau odata cu fiecare schimbare: "Acum gata, astia nu mai au ce fura, ca au tot luat de la Revolutie-ncoace. Si-au facut case, firme, au spalat bani, dar acum s-a terminat. Cred ca astia se vor apuca de treaba!" Dar, de fiecare data, spre disperarea mea, noii veniti o luau de la zero, de parca abia atunci au descoperit un izvor nesecat de bogatii...

Basescu le cere astora ca in 60 de zile sa faca ce n-au facut de 2 ani, adica sa-si dovedeasca eficienta. Cica seful statului nu ar fi fost de acord cu comasarea unor ministere, de teama unui vot impotriva in Parlament, dar a cerut desfiintarea tututor agentiilor care nu au corespondent in UE. Pai cum sa comaseze, domne', ministerele? Pai si ministri unde sa se duca? Sa fie trimisi in somaj? Sau sa ramana sa lucreze sa scoata tara din criza, dar cu reducerea salariilor cu 25%? Pai si cine sa conduca, domne', tara asta? Ce crezi ca se conduce singura? Ia vezi-ti tu de saracia ta, ca ei trebuie sa-si vada de imbogatirea lor!



Si, ca sa nu se mai ia presa de ei, cum s-a intamplat pentru faptul ca au venit la precedenta intalnire de la Snagov cu presedintele, in limuzine de lux, de data aceasta sarmanii au venit cu Loganurile de la Parlament sau chiar cu microbuze inchiriate.
Numai pe Berceanu nu l-a interesat ce va spune lumea si si-a facut aparitia la volanul unui 4x4, pe care parea sa fie scris "Aici sunt banii dvs.!"




Aceasta este tara tuturor posibilitatilor, nu America, domne'!