CIOC! CIOC!

Ai nimerit in tara lui -Escu. De esti om bun, poti ramane. De nu, te rugam, sa ne lesi!

joi, 17 iunie 2010

BOC NE DA CU PRAF IN OCHI

Vremuri triste pentru noi: masuri pentru “restabilirea echilibrului bugetar”, asumarea raspunderii guvernului pentru aceste masuri, motiunea de cenzura, cu joaca de-a uite guvernul, nu-i guvernul... Ba uite-l iar pe Boc!
Dupa ziua politica cea mai lunga din an, cu miscari de strada, cu peste 20.000 de condamnati la saracie care-si strigau neputinta, cu agitatie mare in minunatul nostru Parlament, cu imbranceli, huiduieli si polemici, in timpul si dupa discursul premierului, Boc vine si ne da cu praf in ochi: remanierea guvernului, depsre care, spune el "se face, nu se discuta".
Ca sa se mute atentia opiniei publice de la problemele reale, apare asa-numita "lista neagra" cu ministri care vor fi remaniati. Acum tradatorilor din PDL le cam tzatzaie fundu'. Guvernul n-a picat, insa ei cam da. Numai cine cotizeaza cat trebuie sau cine se supune regulilor ramane in PDL.
Zilele astea aflam ce se va intampla. Care sunt tapii ispasitori, care oricum nu pleaca cu buzunarele goale? Trebuie sa fie si cateva nume grele pe "lista neagra" pentru a ne mai inchide gurile pt o vreme! Sau, cu nesimtire, ca si pana acum, nu pica nimeni! De aia o fi lansat si Croitoru bomba despre salariile si pensile care ar trebui sa ramana reduse in urmatorii 2 ani, ca sa mute atentia punlica de la respingerea motiunii de cenzura si de la remanierea guvernului. Si cui o sa-i mai pese cine pleaca sau cine ramane, cand trebuie sa se scobeasca in portofel de bani pentru mancare sau, fereasca Dumnezeu, de medicamente, in urmatorii ani?

“Habar” n-avem “pe ce lume traim”: doar tara asta e in picaj si noi…