CIOC! CIOC!

Ai nimerit in tara lui -Escu. De esti om bun, poti ramane. De nu, te rugam, sa ne lesi!

vineri, 28 mai 2010

IL VREM PE ROBIN HOOD!


Cum a ajuns tara noastra sa concureze cu Bulgaria si Albania, in ceea ce priveste saracia? Avem tot ce ne trebuie: istorie, cultura, geografie, chiar si pozitie geo-politica strategica. Si noi ce facem? Distrugem tot.
Tara asta nu are cum sa mearga bine, daca nu se schimba ceva!
Irlandei, dupa criza din aniI '70-'80, i-au trebuit peste 15 ani ca sa-si revina economic! Chiar crezi ca Romania se pune pe picioare de la anu'? Dupa ce au furat de nu mai au ce, imbogatindu-se spectaculos peste noapte, miliardarii tarii ar trebui luati la puricat de DNA, ANI, Garda financiara, Procuratura. Statul ar trebui sa-si ceara banii inapoi, sa ne recupereze banii furati! Ar trebui sa-i caute si in fund, sa vada daca au obtinut banii prin munca cinstita au ba, iar daca nu, sa-i puna sa plateasca de sa-i usture!
De ce sa facem economie la pampers, de ce sa reducem veniturile mici ale bugetarilor sau pensiile parintilor nostri, cand ar putea fi luate alte masuri? Domnule Boc stim ca esti doar o unealta, dar asta nu insemna ca ai dreptul sa-ti bati joc de noi!
Ne trebuie un guvern de tip Robin Hood, care sa ia de la bogati, pentru a-i ajuta pe cei saraci! Puneti taxa pe bogatie, nu pe saracie! Din pacate insa, criza exista doar pentru noi si masurile sunt luate pentru ei! Imbogatitii, prin mijloace oculte, nu fac nimic altceva decat sa-si sporeasca averile! Nu stiu ce inseamna reducerile de venituri, imposibilitatea de a mai plati o amarata de rata pentru un minuscul apartament, teama de a se imbolnavi, ca n-au bani de medicamente...
Nici nu-i intereseaza sa salveze tara asta, ca doar ei au vile pe Coasta de Azur sau in insule exotice si nu stiu cat de chinuiti sunt romanii! Au uitat ca si ei au fost oameni, inainte de a se apuca de a infaptui marele jaf! Ce e mai trist este ca acest jaf continua in fiecare zi fara ca statul sa spuna STOP :(
Pana una alta, ne pregatim de greva generala, desi nici asta nu o sa trezeasca statul. O sa tipam, o sa urlam, o sa iesim iar in strada, poate se vor indupleca sa nu taie atat de adanc, dar tot amarati vom fi. Ar trebui sa intram intr-o greva fiscala si sa nu platim nicio taxa, sa vada si statul ce inseamna saracia!