CIOC! CIOC!

Ai nimerit in tara lui -Escu. De esti om bun, poti ramane. De nu, te rugam, sa ne lesi!

vineri, 16 aprilie 2010

CAMPINA CAUTA CITY MANAGER!



Ce "City Manager", domne'? Ca se stie cine conduce, de fapt, Campina, care sunt stapanii ce dau ordine pana si celor din Casa cu Grifoni! Nici DNA-ul nu se poate atinge de ei, ca au spatele asigurat si cotizatiile platite la zi, nu la stat, la cine trebuie!
Terminati odata cu prostiile astea si ocupati-va de oras, cu adevarat! Faceti curatenie, aspirati praful si nisipul cu ceva, ca maturile de nuiele nu-s pentru secolul 21! Re-asfaltati drumurile, ca ne rupem masinile-n doua si ne ocolesc si turistii, din cauza asta! Faceti locuri de joaca cu echipamente din lemn, cauciuc si plastic, ca in tarile civilizate, pe tartan sau, mai ieftin, pe nisip ori iarba, spatii de joaca nepericuloase pentru copii, nu capcane de spart capete! Mutati, din centrul orasului, mesele Eurobingo, acoperite cu musamale ieftine, umbrelute de soare si folii de plastic! Scoateti soclul de langa statuia cu soldatul si faceti un rond de flori, ca fantana arteziana o vedea Campina cand o zbura porcu"!
Si, nu in ultimul rand, sa stiti ca "visul imaginatiei" campinenilor nu este sa aiba, in buricul targului, servicii funerare non-stop si nici toalele second-hand, aduse de stapanii orasului (ca altfel nu se leaga: ce vanzari ar trebui sa aibe acest magazin de "haine" ca sa acopere plata unei chirii care depaseste 3.000 euro???)!
Pana atunci, RUSINE tuturor, chiar si noua, ca ne complacem in jeg si mediocritate!